Over Moxy

Moxy schept schoonheid, zelfs met de ruwste beelden.

 

Moxy haalt talent in huis en kan bogen op een hecht team van FX en editing professionals die beelden van gereputeerde regisseurs de postproductie geven die ze verdienen. We willen perfectie in de uitvoering, maar eerst denken we mee. Creatieve meerwaarde, daar gaat het ons namelijk ook om. Slimme ideeën en een perfecte uitvoering.

En dat moet je voeden. Daar dient onze Moxy-loft voor, om die sfeer te bieden die stimuleert en tot grootse beelden aanzet.

Ook hier schept Moxy schoonheid.Is de deadline kort? Het budget strak? Ook dan blijft de verwachting hoog. Bij Moxy zijn we kwiek, alert, flexibel, inventief. Van ons mag het vooruitgaan. Van negen tot vijf, en van vijf tot negen als het moet. We hebben ‘moxy’ en ervaring troef en gaan altijd voor resultaat. Elk project volgen we strikt op, maar met passie. Van A tot Z. Onze lat ligt hoog, ongeacht het budget. Onze service moet uitmuntend zijn. En de kwaliteit al evenzeer.

Stefaan Gryson

Eigenaar - Online editor

Stefaan heeft Moxy opgericht in 2007 en heeft er een haven van gemaakt voor topproducties, topregisseurs en topklanten. In de jaren daarvoor was Stefaan Smoke en Shake operator bij een van de grootste Belgische postproductiebedrijven.

Ingeborg Vanrumbeke

Managing Partner - Graphic Designer

Ingeborg is al van het prille begin een deel van Moxy. Ze is grafisch ijzersterk, denkt graag binnen de lijntjes maar net zo goed erbuiten, en brainstormt als de beste. Ze ziet de wereld grafisch en komt daarom vaak met verfrissende ideeën aanzetten die de postproductie verrijken. Ze deed eerder al tonnen ervaring op in de reclamesector en bij andere postproductiebedrijven.

Eva Segers

Postproductiecoördinator

Eva is sinds kort lid van de Moxyfamilie. Zij volgt je project op en draagt er goed zorg voor. Heb je vragen over productie of planning, dan zit je bij haar zeker goed. Voor ze hier z’n stek vond, is Eva bij verschillende Belgische (post)productiehuizen aan de slag geweest.

Joost Van Kerckhove

Colour Grader

Joost kwam bij Moxy in 2010, maar werkt al een stevige twaalf jaar in de videosector. Hij is vooral sterk in kleurcorrectie, maar kan ook machtig monteren. Zo heeft hij heel wat commercials op z’n naam staan. Voorts kan hij prat gaan op de kleurcorrectie van een groot aantal Belgische films en tv-reeksen.

Showreel

Annelies Carnoy

Motion graphic designer

Annelies begon in juli 2016 bij Moxy. Ze is een getalenteerde Motion Graphic Designer die gespecialiseerd is in 2D en 3D animaties, motion graphics en compositing. Annelies heeft al een internationaal bekroonde sportcampagne op haar naam staan en werkte daarnaast aan een hoop creatieve campagnes voor verschillende soorten merken.

Sigrid Rousseau

Online editor

We verwelkomden Sigrid in april 2017 tot de Moxy familie. Hij bracht 20 jaar aan ervaring met zich mee. Zo werkte Sigrid in het verleden voor verschillende post-productiebedrijven. Hij is erg trots op de 3D effecten die hij voor pretparken creëerde en de aankondigingen die hij voor verschillende tv-programma’s maakte. Bij Moxy waarderen we vooral zijn graphic animation vaardigheden en blinkt hij uit in het retoucheren van videomateriaal.

Sacha Cnockaert

Junior producer

In januari 2017 verwelkomden we Sacha binnen ons team. Ondanks zijn jonge leeftijd beschikt hij over een flinke dosis ervaring. In het verleden werkte hij voor een internationaal tv programma dat miljoenen kijkers trok. Daarnaast werkte Sacha als zowel fotograaf als cameraman op verschillende projecten. Van het verslag van een live voetbalwedstrijd tot potitiekdebat en festivals, het staat allemaal op Sacha’s CV. Wist je ook al dat hij een veelbelovende documentairemaker is?

Nick Read

Editor

In 2017 breidde het Moxy team zich uit met de komst van Nick. Na zijn studie montage aan het RITCS werkte hij bij een van de grootste commerciële televisiestations van België waar hij teasers maakte voor films en tv-programma’s. Daarnaast werkte hij als freelancer mee aan verschillende documentaires, waarvan er een onlangs bekroond werd op het Film Fest Gent. Nu mag Nick zijn expertise als editor inzetten om alle Moxy projecten de juiste finishing touch te geven.

Dina Tassenon

Motion Designer

Eind 2017 voegde Dina zich bij de Moxy familie. Ze is een getalenteerde motion designer met een grote voorliefde voor film. Tijdens haar studie deed ze ook ervaring in de gamewereld op. Als gameliefhebster was dit de uitgelezen kans om de origineelste karakters te creëeren voor de nieuwste games. Nadat ze de schoolbanken vaarwel zei klopte ze gelukkig bij ons aan en wij verwelkomden haar met open armen.

Bij Moxy werken?

Solliciteer hier

Stuur een mailtje naar info@moxy.be met je motivatiebrief en CV.