This website is using cookies, more info here
To turn them off, follow the steps in our cookie policy
X

menu

YouTube, Vimeo en ook Twitter zijn ervan overtuigd: 360° is de toekomst. Wil je als ondernemer iets met video doen, dan kun je je beter verdiepen in 360°. Zo biedt deze technologie je de mogelijkheid als kijker middenin een actiemoment te begeven. Bevind je aan boord van een racewagen, op een speedboot tijdens een spannende achtervolging of midden in een verlaten stuk woestijn.

Natuurlijk is het 360°concept niet helemaal nieuw, 10 jaar geleden bestonden er ook al interactieve video’s. Door de nieuwe technologische ontwikkelingen is er alleen steeds meer mogelijk. Zo kun je door een VR- bril in de video én de ruimte duiken. Je kunt 360°-filmpjes prima vanaf je computer of smarthone bekijken. Hierdoor bereik je snel en eenvoudig een groot publiek. Zo hoeven enkel op je filmpje te klikken en voilà: je geeft ze een onvergetelijke ervaring. Door geen 360°-videos in te zetten, laat je een hoop kansen liggen.

Meerdere onderzoeken hebben aangestoond dat video beter verkoopt dan een fotogallerij. Hier kun je als ondernemer je voordeel mee doen. Maak een 360°-aftermovie van je evenement. Dé uitgelezen kans om je gasten virtueel  te laten nagenieten. Hiermee vergroot je de experience als ook het engagement op social media.

Door de kwalitatief hoogwaardige camera’s, betere schermen en kortere laadtijden, is de kwaliteit van de video’s erg hoog.

Uiteraard beschikt Moxy over een breed assortiment aan 360°-camera’s. Onze jarenlange ervaring in postproductie resulteert in prachtig eindresultaat.  Titels, logo’s of huisstijl voel je zeer eenvoudig toe.

Onlangs maakte Moxy een 360°-videoverslag voor het Automotive & Luxury event. Met onze 360°-camera filmden we een testrit en een dag later ontvingen de bezoekers deze film per mail. Op deze manier konden ze thuis nog eens genieten van hun testrit en deze herbeleven!

 

Wil je ook de real deal? 

Moxy maakt je 360°-video.

Want to know what's going on?

Follow us on social media