fbpx
Afbeelding Syntra Brussel

Syntra Brussel

Posters, brochures, flyers, banners, photoshoot, TV commercial, radio commercial

PROBLEEM

SYNTRA Brussel is één van de grootste opleidingscentra van België. Elk jaar volgen meer dan 4.000 cursisten uit heel het land er zo’n 150 verschillende opleidingen. Opleidingen waar je studenten voor moet warm maken, natuurlijk. En dus had de hele communicatie-aanpak van SYNTRA Brussel nood aan een nieuw elan. Het doel? Meer studenten aantrekken.

OPLOSSING

We namen de huisstijl en copywriting van SYNTRA Brussel onder handen. Met een vormgeving die wegblijft van de klassieke schoolbrochure. En met een toon die dichter bij de studenten staat: positief en zelfrelativerend. Ook sociale media kregen een opfrisbeurt én we stelden de online marketingstrategie bij. Bovendien denken we constant mee over het hele verhaal om SYNTRA Brussel nog sterker in de markt te zetten.

Resultaten

SYNTRA Brussel is sinds enkele jaren een écht merk. Er loopt een duidelijke lijn door de communicatie. Sinds 2017 stegen de inschrijvingen jaar na jaar – als enige in Vlaanderen. Bovendien vertrouwde SYNTRUM – de organisatie boven alle SYNTRA’s in Vlaanderen – ons de creatie toe van de nationale tv-campagne. Met een nettobereik van 1,3 miljoen Vlamingen.

Videogalerij

Thumbnail Syntra TV commercial
play_circle_outline
Syntra TV commercial
Thumbnail Syntra radio commercial
play_circle_outline
Syntra radio commercial

Back to top